A wheelchair-friendly remodel preserves a bungalow’s 1920s character

Written By: Kathy Price-Robinson - Jan• 18•10

Woodbury-rampjpg-c91d570846490b99_largeThey had identical twin boys and a baby girl on the way when Max and Tali Woodbury decided it was time to expand. Their 1½-story bungalow in the heart of Hawthorne, Ore., was fine for two adults — including one who uses a wheelchair — but it was far too cramped for their rapidly expanding family.

The couple's ensuing search for a one-story ranch proved fruitless — mainly because they realized they didn't want to leave their friends, neighbors and lovely Southeast Portland home of 10 years. Hawthorne is also a dense, high-traffic neighborhood with plenty of sidewalks that are easy to negotiate for Max.

See the whole story at www.oregonlive.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>